Nano dermabrasie

Nano dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij:

  • ruwe huid
  • couperose
  • zonbeschadiging
  • acne littekens
  • verouderde huid
  • oppepper voor de huid
  • betere doorbloeding

Consult

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Tijdens dit gesprek wordt gekeken wat uw wensen zijn en worden de behandelmogelijkheden met u besproken. Ook zal de huidspecialist u vragen stellen omtrent uw gezondheid. Aan de hand van de verzamelde gegevens stelt uw behandelend huidspecialist samen met u een behandelplan op.

Voorzorg

Minimaal twee weken voor de behandeling mag u het te behandelen huidgebied twee weken niet aan zonlicht of zonnebank blootstellen.

De behandeling

De huidspecialist start met het reinigen van uw huid. Vervolgens brengt zij een serum aan. Met behulp van nanotechnologie worden de de huidcellen van de huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden toegepast. De behandeling duurt 30 minuten.

Na de behandeling

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. De huid voelt zacht aan en ziet er fris uit. Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit, deze zal na paar uurtjes weg trekken.

Te verwachten resultaat en frequentie

Nano-dermabrasie is een oppervlakkig behandeling om de huid snel op te frissen en in balans te houden. De behandeling kan in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen om de 2 weken worden toegepast.

Nazorg en productadvies

De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermt worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een spf van 30 of hoger.

Aanvullende behandelmethodes

De behandeling is in sommige gevallen goed te combineren met micro needling of medische peelings.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Deze behandeling kan in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag uw zorgverzekeraar of het al dan niet wordt vergoed. Praktijk Permanenlty is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en al onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Praktijk Permanently is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Maak afspraak

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consult gesprek inplannen.

Consult inplannen

Of bel direct

Nu bellen