fbpx Skip to main content

Facials skinceuticals

Maak afspraak

Facials skinceuticals

De facials bij Skinsis Clinic worden volledig afgestemd op uw huid. Zo bieden wij facials aan voor iedere huidindicatie zoals acne, hyperpigmentatie, zeer gevoelige huid, couperose, droge en/of vochtarme huid en verouderde huid. Indien gewenst wordt er een gratis huidscan uitgevoerd. Na deze analyse wordt een persoonlijk huidadvies gemaakt wat bij de behoeftes van de huid past, gebaseerd op de metingen.
Het is onze missie om de gezondheid van de huid te helpen verbeteren. Wij werken met geavanceerde huidverzorging van Skinceuticals die wetenschappelijk wordt ondersteund. De sterke formules zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen. SkinCeuticals wordt wereldwijd geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen.

SkinCeuticals express glow facial 
Maak kennis met Skinceuticals met de Quick fix facial bestaande uit een reiniging, exfoliëren, antioxidanten en masker.

SkinCeuticals hydration facial inclusief gratis huidscan
Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde hydraterende technologieën om verlies aan hydratatie te helpen herstellen en behouden bij een huid die droogheid, dehydratatielijntjes, een ruwe textuur en verlies aan volume ervaart. De combinatie van exfoliatie, antioxidanten en hydratatie zorgt voor een gehydrateerde, gladde en stralende huid. De facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, antioxidant serums en correct crèmes, corrigerend masker, hydraterende masker, gezichtsmassage.

SkinCeuticals calming facial inclusief gratis huidscan
Deze behandeling biedt comfort bij een gevoelige huid. Versterkende en verzachtende ingrediënten zorgen voor een afname van roodheden en een oncomfortabel gevoel. De combinatie met antioxidanten laat een rustige, maar stralende huid achter. De facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, antioxidant serums en correct crèmes, corrigerend masker, hydraterende masker, gezichtsmassage.

SkinCeuticals acne & blemisches facial inclusief gratis huidscan
Deze behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor de acne huid, inclusief een overproductie van talg, oneffen structuur, comedonen, roodheid en pigmentatie. Huidverbeterende en kalmerende technologieën worden gecombineerd om de uitstraling van de huid te verbeteren door onzuiverheden tegen te gaan, roodheid te verminderen en comfort te bieden. Ook perfect voor een huid die zowel tekenen van acne als huidveroudering vertoont. De facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, antioxidant serums en correct crèmes, clarifying clay masker, hydraterende masker.

SkinCeuticals pigment balancing facial inclusief gratis huidscan
Deze behandeling biedt een veelzijdige aanpak voor pigmentatie, inclusief oneffenheden in de teint en ongewenste verkleuring door zonschade of hormonale onregelmatigheden. Door het combineren van geavanceerde pigmentatie technologieën met zeer gespecificeerde exfoliërende methoden, helpt deze behandeling bij het verbeteren van verkleuring om een ??gladde, heldere huid te verkrijgen met een meer uniforme teint. De facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, antioxidant serums en correct crèmes, corrigerend masker, hydraterende masker, gezichtsmassage.

SkinCeuticals anti aging facial inclusief gratis huidscan
Deze behandeling combineert geavanceerde exfoliatie technieken met onze hoge concentraties antioxidanten om uitstraling, teint en huidstructuur te herstellen bij huidveroudering. De behandeling zorgt voor een stralende, frisse en energieke huid. De facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, antioxidant serums en correct crèmes, corrigerend masker, hydraterende masker, gezichtsmassage.

SkinCeuticals bridal facial
Voor een geslaagde bruiloft wil jij er natuurlijk op je allerbest uitzien. Met onze bidal rep treat zorgen wij voor een perfect glow op jouw trouwdag. Je wordt volledig in de watten gelegd. De bridal facial bestaat uit reiniging, exfoliëren, dermafiller zonder naalden (1 zone), melting essence masker, antioxidanten serums, gezicht- en schoudermassage.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen. Skinsis Clinic is naast de reguliere openingstijden ook in de avond en op zaterdag geopend. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!

Maak afspraak

Afspraak maken

Wilt u meer weten over deze behandeling? U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een consultgesprek inplannen.

Consult inplannen

Of bel direct

Nu bellen
BOEK HIER EEN GRATIS CONSULT